AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2019

HIFK-vahti Arnold Origi leiristään: "Loistava tilaisuus antaa nuorille vähän takaisin"

HIFK-vahti Arnold Origi leiristään: "Loistava tilaisuus antaa nuorille vähän takaisin"

Arnold Origi haluaa antaa nuorille jotain osaamisestaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n maalivahti Arnold Origi on järjestämässä ensi viikolla alkavan maalivahtileirin.

Kenian maajoukkueen entinen luottomaalivahti on ennenkin järjestänyt nuorille maalivahdeille leirejä, hänen pelatessaan Norjassa, Lillestrømissä. Pitkän uran Norjassa pelannut Origi on voittanut mm. Norjan liigacupin. Täksi kaudeksi hän siirtyi HIFK:n riveihin ja on jo torjunut itsensä fanien sydämiin.

– On hienoa saada jakaa omaa maalivahtiosaamista ja -tietämystä nuoremmille. Heidän kanssaan on mukava työskennellä, koska heistä paistaa nuoruuden into ja se motivoi minuakin työskentelemään kovemmin ja auttamaan heitä olemaan parempia maalivahteja, Origi sanoo.

- Tämä on loistava tilaisuus minulle antaa myös nuorille vähän takaisin, sillä he tukevat ja kannustavat minua aina. Minulta on kyselty paljon maalivahtileirin järjestämisen mahdollisuudesta ja nyt koen, että olisi täydellinen aika järjestää sellainen.

Ainakin asennepuolella nuorille maalivahdeille on tiedossa selkeää ohjeistusta.

- Oletan aina, että kun pelaaja astuu jalkapallokentälle, niin hän antaa 100% itsestään, on se sitten kyse treeneistä tai pelistä. Odotan myös näkeväni tämän maalivahtileirillä, Origi toteaa.


IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 28.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia