AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 20.7.2019

"Nopeaa peliä, hirveää tappelua ja taistelua" – SJK-vahti Aksalu ennakoi kovaa derbyä

"Nopeaa peliä, hirveää tappelua ja taistelua" – SJK-vahti Aksalu ennakoi kovaa derbyä

Mihkel Aksalu osaa varoa KPV:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV ja SJK kohtaavat ensi kertaa Kokkolan Keskuskentällä Pohjanmaan derbyssä lauantaina ja tunnelma on taatusti korkealla.

SJK:lla on alla niukkaakin niukempi voitto toisesta derbystä VPS:aa vastaan viime viikonlopulta. SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu ei usko, että edessä on nyt ainakaan yhtään helpompi ottelu.

- Lauantaina meidän täytyy taas onnistua kaikessa. Me olemme kohdanneet KPV:n jo kahdesti tällä kaudella ja heidän joukkueessaan on riittävästi semmoisia pelaajia, jotka tietävät mitä tulee kentällä tehdä, että voittaa pelejä Veikkausliigassa. Siellä on pelaajia, joilla on paljon pelejä alla ja he tietävät kuinka nopeasti tulokset voivat kääntyä, muistuttaa Aksalu.

Kokkolan Keskuskenttä on virolaiselle uusi kokemus, mutta hyvä aavistus lauantain tunnelmasta Aksalullakin on ennakkoon.

- Tämä on meidän ensimmäinen pelimme Kokkolassa. Olen kuullut ihmisiltä, että siellä on hyvät olosuhteet pelata, paljon ihmisiä katsomossa ja uskon, että siitä tulee hyvin paljon samanlaista kuin silloin, kun me pelasimme itse 2014 ja 2015 kausilla Seinäjoen Keskuskentällä.

- Se ei taatusti kenellekään ole helppoa mennä heidän kotiinsa pelaamaan. Siksi uskon, että pelistä tulee nopeaa, hirveää tappelua ja taistelua kolmesta pisteestä, eikä kukaan anna periksi helpolla, Aksalu arvioi.


KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia