AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2019

Ilves-toppari: ”HJK-pelit ovat aina upeita kokemuksia, etenkin kun stadion on loppuunmyyty”

Ilves-toppari: ”HJK-pelit ovat aina upeita kokemuksia, etenkin kun stadion on loppuunmyyty”

Tatu Miettunen (oik.) viime syksyn HJK-ottelussa Tammelassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Yhtäjaksoisen Ilves-uransa kuusivuotiaana aloittanut Tatu Miettunen on tärkeä palanen päävalmentaja Jarkko Wissin miehistössä.

24-vuotias Tatu Miettunen on tällä kaudella merkkauttanut tililleen jo 13 ottelua Veikkausliigassa ja kahdeksan Suomen Cupissa. Maaleja on syntynyt yhteensä neljä, molemmissa kilpailuissa kaksi.

– Olen pysynyt melko terveenä, ei ole ollut pahoja loukkaantumisia. Itselläni ja koko joukkueella kausi on mennyt tasaisen varmasti ilman suurempia notkahduksia. Viime viikon Lahti-tappio oli tietysti harmittava, mutta turha sitä on enää märehtiä, toppari toteaa.

Seuraavaksi Ilves saa vastaansa HJK:n lauantaina klo 17. Miettuselle vastustaja on sangen tuttu. Tupsukorvien nykyisen viiden vuoden liigataipaleen aikana HJK on kohdattu kilpailullisissa otteluissa 14 kertaa, ja niistä jokaisessa Miettunen on tahkonut täydet peliminuutit. Nimenomaan Tammelan romanttisella stadionilla otteluista on pelattu kahdeksan.

– HJK-pelit ovat aina upeita kokemuksia, etenkin kun stadion on loppuunmyyty. Täydessä Tammelassa tunnelma on käsinkosketeltavissa. Olen näissä koitoksissa ollut mukana niin voitoissa, tasureissa kuin tappioissakin, eli koko värikirjo on koettu. Toivottavasti nyt olisi jälleen voiton aika, Miettunen heittää.


Ilves-HJK Tammelan stadionilla lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia