AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2019

​HIFK hankki nuorten maajoukkuemiehen

​HIFK hankki nuorten maajoukkuemiehen

Kuva: Juha Tamminen

HIFK on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahdin Martti Puolakaisen kanssa.

Puolakainen on esiintynyt Viron nuorten maajoukkueessa, mutta suurimman osan urastaan hän on pelannut Suomessa alemmalla sarjatasolla. Puolakainen on harjoitellut HIFK:n mukana jo viimeiset puoli vuotta, sekä pelannut harjoitusotteluita.

– Todella hyvät fiilikset sopimuksesta! Olen ollut joukkueen mukana tammikuusta lähtien ja tehnyt päivittäin kovasti töitä! Olen nähnyt päivittäiset tekemiset ja ne sai minut haluamaan olla osana HIFK:ta, Puolakainen sanoo.

FC Honka-HIFK Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 13.7. klo 13. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia