AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 4.7.2019

Koskela ylisti HJK:n esitystä: "Vahva peli"

Koskela ylisti HJK:n esitystä: "Vahva peli"

Toni Koskelan valmentama HJK otti torstaina voiton Stadin derbyssä. (Kuva: Juha Tamminen)

Toni Koskelan mielestä HJK pelasi hyvän pelin torstaina, kun se otti 2-0-voiton paikallisvastustajastaan HIFK:sta Stadin derbyssä.

Kesken kauden HJK:n päävalmentajaksi tullut Koskela oli hyvin tyytyväinen omiensa esitykseen kuumatunteisessa derbyssä.

- Pelattiin vahva peli. Ensimmäinen jakso oli pieniä hetkiä lukuun ottamatta mielestäni täysin kontrollissamme ja meillä oli sauma useampaan maaliin, varsinkin useampaan maalipaikkaan.

- Toisella jaksolla oli enemmän hetkiä, kun HIFK pääsi pelaamaan vahvuuksillaan ja siinä meidän pitäisi ehdottomasti päästä isoon tilaan, hyökkäämään 4 vastaan 3- tai 5 vastaan 4 -hyökkäyksiä. Saada päätettyä ne maalipaikkoihin, Koskela selitti.

HJK:n suoritus oli valmentajasta erittäin hyvä. HIFK ei päästänyt kuitenkaan joukkuetta ihan helpolla, vaikka punapaidat tuskailivatkin maalitilanteiden luomisen kanssa.

- IFK on vaikea vastustaja, koska IFK tuo sen tietynlaisen aggressiivisuuden ja on hyvä tilanteenvaihdoissa. Tiquinho erityisesti on tosi vaarallinen niissä hetkissä. Samaan aikaan meidän piti saada tähän myös iso tunnelataus, koska derby on kyseessä. Meidän piti pystyä eliminoimaan HIFK:n vahvuudet, sillä tavalla erinomainen suoritus, Koskela kiitteli.


Ilves-HJK Tammelan stadionilla lauantaina 20.7. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia