AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2019

FC Inter pettyi Seinäjoella: "Meidän olisi pitänyt pystyä tappamaan peli"

FC Inter pettyi Seinäjoella: "Meidän olisi pitänyt pystyä tappamaan peli"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter menetti maanantaina johtoasemansa ja joutui poistumaan SJK:n kotipesästä 1-2-tappio niskassaan.

- Kun aloitimme ottelun, oli mielestäni SJK ylivoimainen pelissä ja me emme olleet ihan sinut kentän kanssa. SJK osasi laittaa meidät juoksemaan prässätessämme. Mutta sitten parin kymmenen minuutin jälkeen pääsimme peliin paremmin mukaan ja puoliaika oli varsin tasainen. Mielestäni olimme parempia kuin SJK toisella jaksolla. Meidän olisi pitänyt pystyä tappamaan peli. Meillä oli muutama paikka, jotka meidän olisi pitänyt käyttää hyväksi. Sitten tuli kulma, josta Hetemaj teki tasoituksen, sanoi FC Interin valmentaja Jose Riveiro.

Ottelun ratkaisu nähtiin 87. minuutilla, kun erotuomari näytti palloa pilkulle ja Denys Oliinyk tälläsi pallon maaliin ja kotijoukkueen 2-1-voittoon.

- Olen varma, ettei se ottelun ratkaissut tilanne olisi pitänyt olla rankku. Mielestäni tuomari halusi ottaa ottelun lopussa itselleen suuremman roolin ja ratkaisi ottelun, totesi Riveiro melko suorasanaisesti.

FC Inter-FC Lahti perjantaina 5.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia