AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2019

​Valmentajavaihdoksen tehnyt HJK sai tärkeän voiton: "Eka peli on tärkeä voittaa"

​Valmentajavaihdoksen tehnyt HJK sai tärkeän voiton: "Eka peli on tärkeä voittaa"

Kuva: Juha Tamminen

HJK aloitti Toni Koskelan aikakauden voitokkaasti kaatamalla edellisellä kierroksella KPV:n maalein 3-1.

Toni Koskela otti viime viikolla valmennusvastuun HJK:ssa. Miten Tonin kädenjälki on näkynyt?

- Ei se nyt vielä mitenkään suuresti. Itse olen aina tykännyt Tonista. Tultiin RoPS:ssa jo hyvin juttuun. Hän tietää miten haluan pelata ja antaa vapauksia hyökkäyssuuntaan. Ihan kiva, että se tuli tänne, Lassi Lappalainen toteaa.

HJK aloitti pelit uudessa komennossa voitokkaasti kaatamalla KPV:n Helsingissä maalein 3-1.

- Ehkä jengi pelasi vähän pirteämmin tai iloisemmilla fiiliksillä, en tiedä. Valmentaja kun vaihtuu, niin eka peli on tärkeä voittaa ja panostaa täysillä siihen. Toki panostetaan jatkossakin ja jatketaan samaan malliin, Lappalainen painottaa.

HJK voitti Mika Lehkosuon alaisuudessa vain kaksi peliä kymmenestä. Mikä pelissä ei toiminut?

- Pelattiin ihan hyvin joissakin pelissä, mitkä hävittiin. Esimerkiksi Lahtea vastaan peli päättyi 3-0. Ne teki kolmesta paikasta kolme, me 5-6 hyvästä paikasta nolla. Ei olla päästy niin hyvin maalipaikoille ja ne mihin ollaan päästy, niin ei olla tehty tarpeeksi tehokkaasti. Puolustuspelaamisessa ollaan nukuttu muutaman kerran pelissä ja niistä on rangaistu, Lappalainen analysoi.


RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia