AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2019

​HJK matkustaa kesäkuussa pelimatkalle Norjaan

​HJK matkustaa kesäkuussa pelimatkalle Norjaan

HJK kohtaa norjalaisjoukkueen kesällä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa kesäkuussa norjalaisen Vålerengan harjoitusottelussa.

Hallitseva Suomen mestari HJK ja norjalainen Vålerenga Fotball ovat sopineet harjoitusottelusta, joka pelataan Vålerengan kotistadionilla Intility Arenalla, Oslossa, 9. kesäkuuta klo 19 paikallista aikaa.

Vålerenga Fotball on oslolaisen Vålerenga IF:n jalkapallojaosto, jonka edustusjoukkue pelaa Norjan pääsarjassa Eliteserienissä. Joukkue on viisinkertainen Norjan mestari ja nelinkertainen Norjan cupin mestari. Tämän kauden sarjassa Vålerenga on tällä hetkellä neljäntenä.


RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia