AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2019

​KuPS:n vaikea ohjelma ei huolestuta: "Ollaan hyviä kovia vastaan"

​KuPS:n vaikea ohjelma ei huolestuta: "Ollaan hyviä kovia vastaan"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS kohtaa seuraavissa otteluissa sarjan kolme kärkijoukkuetta.

KuPS aloittaa haastavan urakkansa perjantaina FC Interiä vastaan.

- Joitain heidän pelejään olen katsonut ja sieltä tulee hyvä joukkue vastaan. Varsinkin heidän hyökkäystrio on ollut kovassa vireessä. Mielenkiintoinen peli tulee. Siellä on vanhoja tuttuja muun muassa Valencic Kemin ajoilta, toteaa KuPS:n maalitykki Rasmus Karjalainen.

Karjalainen lähtee tuleviin otteluihin luottavaisena, sillä KuPS on perinteisesti pelannut parhaat pelinsä sarjan kärkijoukkueita vastaan.

- Inter on kova joukkue, mutta me ollaan yleensä hyviä kovia vastaan ja jotka osaa pelata. Meillä on nyt seuraavaksi vastassa Inter, Ilves ja SJK. Kaikki kovia joukkueita. Näen, että meillä on tässä mahdollisuus ottaa isokin määrä pisteitä, Karjalainen uskoo.

- Sarjataulukon kärkipään joukkueita, jotka pelaa rohkeasti, niin ollaan niitä vastaan oltu hyviä. Tavallaan se antaa itseluottamusta lähteä noihin peleihin. Jostain syystä meillä on ollut vaikeampaa niitä joukkueita vastaan, jotka tekee sen bussin. Yleensä pelataan esimerkiksi HJK:ta vastaan ne kauden parhaat pelit, Karjalainen toteaa.


FC Inter-KuPS perjantaina 17.5. klo 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia