AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 15.5.2019

"Samaa cup-mentaliteettia kuin jo 1982 ja 2006" – KPV uskoo vahvasti finaalipaikkaan

"Samaa cup-mentaliteettia kuin jo 1982 ja 2006" – KPV uskoo vahvasti finaalipaikkaan

"Jamo" kaivaa uskoa historiastakin. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV kohtaa Ilveksen torstaina Kokkolan Keskuskentällä Suomen Cupin välierässä ja panoksia ei tarvitse erikseen nostaa esille.

Vihreä ja keltavihreä ovat kohdanneet toisensa kahteen otteeseen tällä kaudella, kertaalleen Suomen Cupin karsintalohkossa ja kertaalleen Veikkausliigassa. Molemmilla kerroilla Ilves on vetänyt pidemmän korren, mutta nyt KPV pääsee vihdoin haastamaan tamperelaiset omalla kotinurmellaan

KPV:n leirissä kuvioita on hiottu tarkasti ja ottelun tärkeys ja ainutlaatuisuus antavat varmasti oman sävynsä tekemiseen.

- Pelin luonne muuttuu, se on torstaina kerrasta poikki. Nyt vaaditaan perinteistä cup-mentaliteettia – sitä samaa kuin KPV:sta löytyi jo vuosina 1982 ja 2006, kun joukkue raivasi itsensä komeasti finaaliin, KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen tiedostaa ottelun alla viitaten kahteen aiempaan cupin finaalipaikkaan.

- Panos on todellakin kohdillaan ja teemme kaikkemme, jotta Vihreä saavuttaa historiansa kolmannen finaalipaikan. Näitä mahdollisuuksia ei tule liian usein, ja se kannattaa jokaisen muistaa ja kääntää voimavaraksi. Nyt tarvitaan sitä ehtaa cup- luonnetta sekä pelaajilta että katsomossa, Korhonen hehkuttaa kauden isointa ottelua.


KPV:n ja Ilveksen välinen Suomen Cupin välierä pelataan torstaina 16. toukokuuta kello 18.30 Kokkolan Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia