AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2019

KuPS-toppari Diallo juhli tasalukemaa maalilla - "Epäonnea kun emme voittaneet"

KuPS-toppari Diallo juhli tasalukemaa maalilla - "Epäonnea kun emme voittaneet"

Babacar Diallo iski KuPS:n maalin sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran toppari Babacar Diallo pelasi hienon juhlaottelun sunnuntaina Helsingissä.

HIFK-ottelu oli puolustajan sadas Veikkausliigaottelu Suomen kentillä ja toppari kruunasi hienon iltansa puskemalla kuopiolaisten 1-1-tasoitusmaalin 39. peliminuutilla. Diallo onnistui maalinteossa myös KPV-ottelussa puskien silloin 2-1-johto-osuman. Kuopioon palannut puolustaja on onnellinen hienojen peräkkäisten onnistumisiensa johdosta.

- Olen tosi iloinen ja onnellinen maalieni johdosta. Toivon että maaleja tulee vielä lisää tällä kaudella. Oli hieno tunne pelata sadas liigapeli ja tehdä maali.

- Tilanne lähti Kalle Taimin sivurajaheitosta, sitten Petteri Pennanen keskitti vasemmalta ja onnistuin pääsemään sisään boksiin. Pääsin liippaamaan pallon läheltä sisään ja se oli hieno puskumaali, maalintekijä iloitsee komean osumansa johdosta.

Diallo pelasi hyvän ottelun tehden uransa seitsemännen liigamaalin Suomen kentillä ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana kolmella IS-tähdellä. Yksi sarjapiste ei kuitenkaan tyydyttänyt joukkuetta.

- Me olimme epäonnisia kun emme voittaneet. Tulos oli iso pettymys ja kaikki pelaajat olivat pukukopissa pettyneitä, sillä meillä oli hyvä mahdollisuus saavuttaa voitto, puolustaja harmittelee.


FC Inter-KuPS perjantaina 17.5. klo 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia