AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2019

HIFK:n Thodesen: "Joukkueen luonne on hieno"

HIFK:n Thodesen: "Joukkueen luonne on hieno"

Tor Thodesen kiitteli joukkueensa asennetta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja KuPS jakoivat sunnuntaina pisteet Veikkausliigassa 1-1 -tasatuloksella.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen toteaa seuransa verkkosivuilla, että kyseessä oli hyvin haastava matsi erittäin fyysistä vastustajaa vastaan.

- Tiesimme, että näin fyysistä joukkuetta vastaan emme olisi voineet avata peliä samalla tavalla kuin teimme IFK Mariehamnia vastaan keskiviikkona. Tästä syystä olen sitä mieltä, että voimme olla tyytyväisiä työmääräämme tänään. Mielestäni näytämme nyt joukkueelta, varsinkin puolustuspelin näkökulmasta. Tobias (Vibe) teki tänään todella hyvin töitä puolustuksessa pienen pelitauon jälkeen.

Thodesenin mukaan HIFK:n täytyy kehittää hyökkäyspeliä ja tämä vie oman aikansa.

- Olemme vaarallisia nopeissa vastahyökkäyksissä, mutta tarvitsemme enemmän tehoa myös toisen aallon hyökkäystilanteissa. Näissä tilanteissa menetämme edelleen liikaa palloja. Pelaajat ovat kuitenkin hienosti paikkailleet niitä virheitä, joita syntyy näissä tilanteissa, ja siitä olen ylpeä. Joukkueen luonne on hieno ja taistelimme kovaa tänäänkin, sanoo Thodesen HIFK:n sivuilla.


KPV-HIFK maanantaina 20.5. klo 18.30 Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia