AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 11.5.2019

KPV ja FC Lahti pistejakoon (KPV-FC Lahti 0-0)

KPV ja FC Lahti pistejakoon (KPV-FC Lahti 0-0)

Sarjanousija KPV on edelleen ilman voittoa tämän kauden Veikkausliigassa. Lauantai toi yhden pisteen, kun joukkue taisteli pitkään vajaalukuisena pelaten 0-0 -tasapelin FC Lahden kanssa.

Ottelu alkoi pirteästi molempien joukkueiden hyökätessä kepeällä jalalla. FC Lahti sai ensimmäisen kympin aikana pallon KPV:n laatikkoon useamman kerran ja kotijoukkue pääsi vastaavasti uhkaamaan lahtelaisten maalia. Kentän kunnosta johtuen Lahti hyökkäsi paljon laitojen kautta.

Mukavasta hyökkäyspelaamisesta huolimatta ensimmäinen puoliaika päättyi ilman maaleja. Yrittämään pääsi muun muassa Josu maukkaasta vapaapotkupaikasta. Lahden päädyssä Patrick Rakovsky otti kertaalleen ison kopin, jolla peli pysyi tasatilanteessa.

KPV aloitti toisen puoliajan väkevästi ja Lahti oli vaikeuksissa. Pallo pyöri uhkaavasti lahtelaisten maalilla, mutta osumaa ei kuitenkaan tullut. Peli muuttui 64. minuutilla, kun KPV:n Kane hölmöili itselleen toisen keltaisen kortin. Välitöntä muutosta ei tapahtunut Lahden hyväksi, vaan peli jatkui tasaisena ulosajon jälkeen.

FC Lahti löi painetta KPV:n päätyyn viimeisen kympin aikana. Rikkonainen toinen puoliaika toi viisi minuuttia lisäaikaa, mutta sekään ei riittänyt Lahdelle. Lisäajan viimeisellä minuutilla Tomi Kult hankki Lahdelle vapaapotkun erinomaisesta paikasta, 18 metristä. Josun laukaus suuntautui maalia kohti, mutta meni liiaksi keskelle. Ottelu päättyi tilanteeseen.


KPV-HIFK Kokkolan Keskuskentällä maanantaina 20.5. klo 18.30 ja FC Lahti-HJK Lahden Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.


Lisää uutisia