AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 9.5.2019

HIFK:n Thodesen: "Täytyy olla tyytyväinen yhteen pisteeseen"

HIFK:n Thodesen: "Täytyy olla tyytyväinen yhteen pisteeseen"

HIFK ja IFK Mariehamn taistelivat 1-1 -tasapelin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja IFK Mariehamn pelasivat keskiviikon ainoassa Veikkausliigan ottelussa tasatuloksen 1-1.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesenin mielestäni tulos oli oikeudenmukainen peliin nähden.

- Vaikka johdimme ensimmäisen puoliajan jälkeen, en kuitenkaan ole täysin tyytyväinen peliesitykseemme sen aikana. Mielestäni IFK Mariehamn oli hieman niskan päällä etenkin fyysisessä pelissä. Arnold (Origi) oli jälleen kerran erinomainen maalissa, ja oli taas erittäin tärkeä meille. Joel (Mattsson) paransi myös omaa peliään varsinkin pääpalloissa ottelun edetessä, joten olen myös tyytyväinen hänen suoritukseensa tänään. Kokonaisuutena näkisin, että molemmilla joukkueilla oli suurin piirtein saman verran paikkoja, joten siihen nähden täytyy olla tyytyväinen yhteen pisteeseen tästä pelistä, kommentoi Thodesen seuransa verkkosivuilla.

HIFK-KuPS Telia 5G Areenalla sunnuntaina 12.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia