AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2019

Inter ratkaisi voittonsa jo avausjaksolla (FC Inter-RoPS 3-0)

Inter ratkaisi voittonsa jo avausjaksolla (FC Inter-RoPS 3-0)

FC Inter kukisti RoPS:n tiistaina.

FC Inter otti tiistaina kotikentällään selvän 3-0-voiton RoPS:sta. Ottelun kaikki maalit syntyivät jo avausjaksolla.

Inter sai peliin salama-alun. Pallo oli rovaniemeläisten maalissa jo kolmannella minuutilla. Maalin teki Filip Valencicin esityöstä kauniilla nostolla kapteeni Timo Furuholm.

Illan toista maalia ei tarvinnut odottaa kuin neljä minuuttia lisää. Tällä kertaa maalista vastasi Mika Ojalan kulmasta toppari Miro Tenho.

Kotijoukkueen myllytys ei loppunut toiseen maaliin. Tarkemmalla viimeistelyllä johto olisi voinut kasvaa nopeasti. Valencicilla ja Ojalalla oli omat paikkansa, mutta onni ei ollut myötä.

Ansaittu kolmas maali syntyi lopulta 25. minuutilla. Maalista vastasi tarkalla sijoituksella ohi maalivahti Antonio Regueron, Valencic. Upean syötön puolustuksen selustaan antoi Ojala.

Kolmen maalin johdossa Inter keskittyi pallon pitämiseen. Joukkueen puolustus toimi hyvin, eikä maalilla pelanneelle Aati Marttiselle tullut torjuttavaksi kuin yksi laukaus.

Jos pelin avauspuolikas oli selvää Inter-hallintaa, niin toisella jaksolla peli oli tasaisempaa. Jakson alussa Interin neljäs maali oli lähellä, kun Juuso Hämäläinen pääsi puskemaan kulmapotkusta. RoPS-vahti Reguero venyi puskun riman alta kulmaksi 50. minuutilla.

Vastatuuleen pelannut Inter ei saanut pallollista peliään rullaamaan avausjakson tapaan. Toisaalta ei siihen ollut missään vaiheessa tarvetta joukkueen ollessa 3-0 johdossa. Vierasjoukkue RoPS:n pelistä loppui lopulta puhti vartti ennen loppua, minkä seurauksena Inter sai varmisteltua toisen peräkkäisen voiton kotikentällä.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla perjantaina 17.5. klo 18.30 ja RoPS-Ilves Rovaniemen Keskuskentällä 12.5. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia