AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 5.5.2019

"Piste parempi kuin ei mitään" – Eremenko kaksijakoisissa mietteissä

"Piste parempi kuin ei mitään" – Eremenko kaksijakoisissa mietteissä

Denys Oliinyk lauko SJK:n johtomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pääsi kotimatkalle Lahdesta sunnuntaina mukaan piste 1-1-tasapelin myötä. Tuloksesta jäi kuitenkin hiukan kahtalainen maku.

Kotijoukkue FC Lahti oli hallitsevampi etenkin ottelun alussa, mutta maaleja ottelussa nähtiin vasta toisen jakson loppupuolella.

- Me pelasimme tänään vähän erilaisella joukkueella, sillä meidän piti antaa lepoa pelaajille, jotka ovat pelanneet paljon minuutteja. Meillä on ollut aika tiukka ottelutahti. Tiesimme, että Lahti tulee kovaa päälle ja he olivatkin ensimmäisellä jaksolla terävämpiä ja kenties nälkäisempiä kuin me. Emme saaneet aikaan oikeastaan mitään, varsinkaan ensimmäisen 20 minuutin aikana.

- Teimme toiselle jaksolle taktisia muutoksia ja sitten myöhemmin vielä pelaajavaihtoja. Ja ne muuttivat pelin kuvan. Denys [Oliinyk] teki jälleen kauniin maalin, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottelun jälkeen.

FC Lahti tuli lopulta tasoihin aivan loppuhetkillä.

- Jos katsoo ottelua vain tuloksena, niin se oli varsin normaali, mutta kun päästetään maali viimeisillä hetkillä ja yliajalla pienen sekaannuksen jälkeen, tuntuu se pahalta. Mutta kokonaisuutena, piste on tietenkin parempi kuin ei mitään, Eremenko jatkoi.

SJK jatkaa kuitenkin sarjataulukon kärjessä ja alkukausi on ollut joukkueelta vähintäänkin hyvä.

- Nyt meillä on kuusi päivää aikaa lepuuttaa päitämme ja jalkojamme. Mosa tulee takaisin pelikiellosta. Joten lopulta olen ihan tyytyväinen pisteeseen ja tämän hetken tilanteeseen, päätti Eremenko.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla lauantaina 11.5. klo 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia