AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 26.4.2019

​Kuumassa derbyssä vaaransa: "Tarkkana, että ei mene lataus yli"

​Kuumassa derbyssä vaaransa: "Tarkkana, että ei mene lataus yli"

Kuva: Juha Tamminen

VPS ja SJK mittelevät ensi kertaa tällä Veikkausliigakaudella paremmuuttaan Pohjanmaan derbyssä perjantaina Vaasassa.

Perjantain derby-ottelusta ei taatusti tunnetta puutu, joten päät pitäisi pystyä pitämään kylmänä.

- Siinä mielessä Vepsu-pelit ovat kyllä valmentajalle varmasti aina hyviä, että niihin ei tarvi ainakaan ketään erikseen sytyttää. Pitää kuitenkin olla tarkkana, että ei mene lataus yli, sanoo SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj.

- Nämä pelit eivät ole omana aikanani koskaan olleet mitään rumia, eikä mitään punaisia kortteja ole kentällä nähty, vaikka kovaa ollaankin pelattu. Ollaan pelattu rehdisti ja annettu kentällä kaikkemme molemmin puolin, Hetemaj muistelee.

Vaasaan matkaa Seinäjoelta ainakin 500 SJK:n kannattajaa.

- Näissä peleissä on aina mahtava tunnelma ja nytkin meillä on paljon kannattajia tulossa peliin. Saadaan siitä melkein kuin meidän kotipeli, kuten se on ollut vähän aiemmillakin kerroilla, naurahtaa Hetemaj.

- Yleensä näiden jälkeen on koko joukkue hyvällä tuulella. Varsinkin kun voitetaan nämä ottelut, on mahtava fiilis. Ja olen ollut myös häviämässä näitä, joten tiedän miltä sekin tuntuu. Mutta silloinkin aina se tunnelma näissä otteluissa on ollut loistava, joten kaikille on aina jäänyt näistä peleistä sillä tavalla hyvä maku. Joten kyllä nämä ovat mahtavia tapahtumia ja näitä aina odottaa vähän enemmän kuin muita pelejä, päättää Hetemaj.

VPS-SJK perjantaina 26.4. klo 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia