AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 19.4.2019

"Olemme pettyneitä" - Riveiro näki Interin ansainneen enemmän

"Olemme pettyneitä" - Riveiro näki Interin ansainneen enemmän

Interiltä karkasi voitto käsistä lopussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter oli pitkään kiinni voitossa pitkäperjantaina FC Lahden vieraana, mutta joutui lopulta tyytymään pistejakoon maalein 1-1.

Tasapeliin päättynyt ottelu jäi luonnollisesti harmittamaan Interin päävalmentaja Jose Riveiroa.

– Tiukka ja kova peli tänään, kuten aina täällä. Olemme pettyneitä, koska olimme lähellä saada kolme pistettä. Teimme niin paljon kuin pystyimme pisteiden eteen ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme vahvoja ja kontrolloimme jaksoa täydellisesti, näki Inter-luotsi.

Toisella jaksolla Inter joutui puolustamaan lähempänä omaa maalia. Tästä huolimatta vaaralliset tilanteet olivat Interin maalilla vähissä.

– Toisella jaksolla Lahti pakotti meidät puolustamaan lähempänä omaa maaliamme. Tästä huolimatta pystyimme puolustamaan kontrolloidusti, eikä Lahdella ollut montaa tilannetta meidän maalila, ennen kuin he tekivät maalinsa, kertasi Riveiro.

Tasapeliin pettynyt Riveiro kiitteli pelin jälkeen kovalla moraalilla taistellutta joukkuettaan.

– Pelaajat taistelivat hyvin ja olisimme ansainneet kolme pistettä, mutta tänään yksi tilanne lopulta käänsi pelin tasapeliksi, päätti Riveiro.


FC Honka - FC Inter torstaina 25.4. kello 18.30 Tapiolan urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia