AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2019

​SJK:n uusi brasilialainen hyökkääjävahvistus pelikelpoinen HJK-otteluun

​SJK:n uusi brasilialainen hyökkääjävahvistus pelikelpoinen HJK-otteluun

Batista on saanut vetää täyden harjoitusviikon SJK:n kanssa ja pelilupa oikeuttaa kirmaamisen kentälle torstaina HJK:ta vastaan. (Kuva: SJK)

SJK vahvisti rivejään viime viikonlopun jälkeen vielä brasilialaishyökkääjä Batistalla, joka on käytettävissä heti ja mies on jo saanut vetää täyden harjoitusviikon SJK:n kanssa.

Joukkueen terveystilannekin on muutoinkin erinomainen, sillä ainoastaan pienemmistä vammoista kärsivät Joel Mero ja Joonas Sundman ovat todennäköisesti sivussa. Kaikki muut pelaajat ovat toipuneet pelikuntoon ja jopa operaatiosta kuntoutunut Jarkko Hurme on taas käytettävissä. Hurme pelasi viime viikonloppuna 45 minuuttia SJK Akatemian harjoitusottelussa.

SJK pelaa vielä huhtikuun aikana neljä ottelua ja jokainen on neljän päivän välein, joten kierrätystä tullaan varmasti näkemään ja siksikin on erittäin hyvä, että pelaajat ovat kuntoutuneet juuri tärkeään vaiheeseen.

- Meillä on hyvä tunnelma nyt joukkueessa ja pelaajia on tullut takaisin loukkaantumisista. Uusi hyökkääjä Batista on päässyt harjoittelemaan meidän kanssamme ja on tarvittaessa valmis peliin. Meidän tulee kuitenkin olla tarkkana hänen sopeutumisensa kanssa ja meillä onkin nyt hyvä kilpailutilanne joukkueessa. Se onkin tarpeen, sillä nyt meillä alkaa pelijakso, jossa meillä on neljä ottelua neljän päivän välein. HJK, Ilves, VPS ja KPV. Me tarvitsemme silloin jokaista meidän pelaajaamme. Minun ja minun staffini tehtävänä on pitää huolta, että emme ylikuormita ketään pelaajistamme, sanoo päävalmentaja Alexei Eremenko.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla torstaina 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia