AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2019

​HJK:ssa ihmeteltiin toista jaksoa - "En tiedä mitä tapahtui"

​HJK:ssa ihmeteltiin toista jaksoa - "En tiedä mitä tapahtui"

HJK:lla on neljän ottelun jälkeen kasassa kahdeksan pistettä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK pelasi toisen perättäisen maalittoman tasapelin torstaina SJK:ta vastaan.

Viime viikolla Klubi oli jäänyt 0-0-lukemiin Kuopiossa. Nyt se pelasi jälleen nollanollan, tällä kertaa SJK:n vieraana.

Sekä HJK:lla että SJK:lla oli vielä Seinäjoella pelatun ottelun viimeisillä minuuteilla tilaisuutensa maalintekoon, mutta osumia ei kuitenkaan nähty. Kokonaisuudessaan ottelu oli melko tasaväkinen, joskin SJK oli hienoisesti niskan päällä toisella jaksolla.

- Kaksijakoinen ottelu. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä, toisella puoliajalla en tiedä mitä tapahtui. SJK:lla oli melkein 20 minuutin mittainen jakso, jolloin me ei meinattu päästä pois omalta alueelta. Voitaisiin pelata nopeammin, kun päästään vastustajan linjan eteen, täydet minuutit Klubin laitapakin tontilla urakoinut Nikolai Alho kertoi ottelun tauottua.

Neljästä ottelusta tappioitta selvinneellä HJK:lla on kasassa kahdeksan pistettä, jonka myötä hallitseva mestari on sarjan piikkipaikalla. Pelin vähemmän pelannut SJK on toisena pinnan vähemmän keränneenä.


HJK-HIFK Telia 5G Areenalla tiistaina 23.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia