AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 13.4.2019

​Hurjavireinen Ilves kohtaa VPS:n: "Se on aina hankala vastustaja"

​Hurjavireinen Ilves kohtaa VPS:n: "Se on aina hankala vastustaja"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves ei ole hävinnyt otteluakaan harjoituskauden treenimatseissa, Suomen Cupissa tai Veikkausliigassa.

Veikkausliigakauden 2019 Ilves aloitti hakemalla 2-0-voiton KPV:n kotipesänä toimineelta OmaSP Stadionilta.

- Semmoinen varma esitys meiltä. Ei mitään ihmeellistä vielä, eikä peli ole täydellistä. Hyvin peli pysyi kuitenkin kontrollissa ja oli ammattimainen esitys. Hirveän montaa mahdollisuutta ei annettu KPV:lle maalintekoon. Parannettavaa jäi meillekin. Ammattimainen esitys kuitenkin ekaksi peliksi, toteaa Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki.

Seuraava haaste tamperelaisilla on Vaasan Palloseura. VPS oli Ilvekselle viime kaudella hankala vastus ja se kykeni kaatamaan vaasalaiset vain kerran kolmessa ottelussa.

- Se on aina hankala vastustaja. Heillä on selkeä sapluuna, mitä ne yrittää tehdä. Ei ole helppoa ollut niitä vastaan liigassa viime vuosina. Hyvin tasaisia vääntöjä ollut heitä vastaan. Ei varmasti ole luvassa helppoja pisteitä, kuten ei ole missään muussakaan ottelussa tässä sarjassa.

Ilves avaa kotipelit Tammelan sijaan Ratinassa.

- Totta kai sitä mieluusti pelaisi omassa kotonaan koko kauden. Ei se mikään ongelma kuitenkaan minulle ole. Realiteetit on mitä on, ja sinne mennään. Ollaan siellä jokunen muukin kausi pelit aloitettu. Eiköhän me sinnekin saada hyvä meininki ja katsojia, Ala-Myllymäki toteaa.

Ilves-VPS sunnuntaina 14.4. klo 16.00 Ratinan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia