AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 13.4.2019

​Eremenko kehui joukkueensa esitystä - "He tekivät kaiken ohjeiden mukaan"

​Eremenko kehui joukkueensa esitystä - "He tekivät kaiken ohjeiden mukaan"

Alexei Eremenkon valmentama SJK on aloittanut kauden kahdella voitolla.

SJK on ottanut hyvän lähdön Veikkausliigakauteen, sillä kahden ottelun jälkeen seinäjokelaisseuran tilillä on kaksi voittoa.

SJK:n tuorein kolmen pisteen potti tuli lauantaina 2-1-voitolla FC Interistä Turussa.

- Mielestäni se oli meiltä hyvä esitys. Erityisesti olen tyytyväinen siihen, että pojat tekivät juuri niitä asioita, mitä halusimme heiltä ja he pysyivät positiivisina, taistelivat toistensa ja joukkueen puolesta. Ensimmäinen peli ruoholla, joka ei ollut niin hyvässä kunnossa, niin se hieman näkyi. Mutta he tekivät kaiken ohjeiden mukaan ja olivat selvästi päättäneet yhdessä voittaa ottelun, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko sanoi pelin jälkeen.

- Kausi on alussa ja on tärkeä saada hyvä alku, joten toiset täydet pisteet putkeen lämmittää myös. Vastassa oli kuitenkin hyvä joukkue. Tänään me voimme juhlia näitä pisteitä hetken, mutta huomenna aloitamme valmistautumisen torstain otteluun. Tämä ottelu on nyt ohi ja menemme kohti seuraavaa, Eremenko jatkoi.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla torstaina 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia