AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 13.4.2019

Ei enää "Mó" - Mika Ojalan pelipaidassa on taas tuttu sukunimi

Ei enää "Mó" - Mika Ojalan pelipaidassa on taas tuttu sukunimi

Mika Ojala lähestyy taas parasta virettään. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin avainpelaajiin lukeutuva Mika Ojala odottaa lauantaista kauden kotiavausta. Nimi paidassa on palannut entiseksi ja niin on Ojala itsekin myös toisessa mielessä.

Ojalan viime kausi oli äärimmäisen raskas. Kesken kesän hän uupui niin pahasti, että välillä päivän ainoa aktiviteetti oli aamupalan tekeminen. Ojala piti hetken taukoa harjoittelusta ja koetti kasata itsensä, mutta ei ollut pelikentille palattuaankaan varsinainen vahvistus Interille.

– Viime kausi oli vaikea, sattui ja tapahtui niin kuin elämässä on tapana. Mutta se on oikeastaan taaksejäänyttä elämää ja tällä hetkellä koetan vain nauttia jokaisesta pelistä ja treenistä, Ojala toteaa.

Nilkkavamma haittasi uuteen kauteen valmistautumista, mutta Ojala on vahvasti tulossa. Hän iski maalin avauspelissä HJK:ta vastaan tultuaan vaihdosta sisään ja nousi jo avaukseen vierasvoitossa VPS:sta.

– Viime pelissä pystyimme toteuttamaan aika hyvin niitä asioita, mitä haluamme. Pidimme suurimmaksi osaksi palloa, hallitsimme peliä ja loimme paikkoja, Ojala kertaa VPS-ottelua.

Jotain muutakin on muuttunut. Vielä viime kaudella hänen paitansa selkämyksessä luki lempinimi Mó, mutta tänä vuonna tutun numeron 17 yläpuolella seisoo perinteisemmin Ojala. Kyse ei ole nahan luomisesta hankalien aikojen jälkeen tai paluusta juurille, vaan syy on jotain vieläkin inhimillisempää.

– Teidän pitää kysyä sitä meidän huoltajalta Davidilta (Moore), se oli mokannut. Mutta ei sillä ole väliä mitä siellä lukee, nyt mennään Ojalalla ja niin on hyvä.


FC Inter - SJK lauantaina 13.4. kello 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia