AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2019

​Honkavaara myönsi pettymyksen: "Meidän olisi pitänyt voittaa"

​Honkavaara myönsi pettymyksen: "Meidän olisi pitänyt voittaa"

Jani Honkavaara pettyi keskiviikon ottelun tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Jani Honkavaara surkutteli voiton lipumista käsistä viime hetkillä.

KuPS oli enemmän kuin lähellä voittoa Veikkausliigakauden avausottelussaan keskiviikkona. Sampo Ala toi RoPS:n tasoihin vasta lisäajan neljännellä minuutilla ja näin ollen pisteet jaettiin 2-2-tuloksella.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara pettyi ottelun dramaattiseen loppuratkaisuun ja ennen kaikkea lopputulokseen.

- Meidän olisi pitänyt voittaa tämä peli ja sen takia harmittaa. Peli lähti ihan OK käyntiin, ensimmäisen puoliajan peli oli aika mitäänsanomatonta molemmilta joukkueilta. Toisella puoliajalla tapahtui paljon enemmän. Me olimme aktiivisempia ja RoPS alkoi väsyä. Tosi tyytyväinen olen toisen puoliajan isoon tasonnostoon, pojat tekivät hyvin töitä, Honkavaara totesi.

- Toisella puoliajalla me reagoimme RoPS:n muotoon paremmin ja saimme ylivoimia laidoille. Me saimme RoPS:n pelinrakentelun umpeen ja meidän piti olla aggressiivisempia maalin edessä. Olen tyytyväinen hyvään paineeseen ja hienoihin maaleihin mitä me teimme. Puolustuksessa meillä on isoja ongelmia, erikoistilanteiden puolustaminen on liian staattista ja liian pehmeätä. Erikoistilanteiden puolustamista meidän pitää ehdottomasti parantaa.


FC Lahti-KuPS Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 7.4. kello 17. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia