AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 11.12.2018

Mika Lehkosuo: ”Aikataulussa ollaan, mutta uusia pelaajia kartoitetaan”

Mika Lehkosuo: ”Aikataulussa ollaan, mutta uusia pelaajia kartoitetaan”

Mika Lehkosuo haluaa vahvistuksia joukkueeseensa. (Kuva: Juha Tamminen)

Hallitseva mestarijoukkue HJK on tällä hetkellä omatoimisella harjoitusjaksolla.

Päävalmentaja Mika Lehkosuon mukaan valmistelut tulevaan kauteen ovat hyvässä aikataulussa.

- Meillä on nyt tauko joukkueharjoittelusta – pelaajat ovat omatoimijaksolla. Kaikilla on omat ohjelmansa, jonka mukaan he toimivat. Tietysti tämän jaksona aikana voi vähän vetää henkeäkin, "Bana" sanoi.

- Pelaajiston suhteen olemme aika hyvin aikataulussa. (Faith Friday) Obilorin jatko varmistaa puolustuksen keskustaan jatkuvuutta, samoin se, että maalivahtimme jatkavat. Kun ottaa huomioon ajankohdan – joulukuun ensimmäisen puoliskon – olen ihan tyytyväinen.

Mutta HJK ei ole suinkaan vielä Lehkosuon mielestä valmis. Uusia pelaajia etsitään.

- Tarvitsemme noin 3-5 pelaajaa eri pelipaikoille. Juha Pirisen lähtö ulkomaille oli tiedossa ja sitä kautta etsimme vasenta puolustajaa. Keskikentän keskelle katsellaan myös vaihtoehtoja, samoin hyökkäykseen.

- Aikaa on vielä hyvin kartoittaa, mutta vuodet ovat opettaneet sen, että aika menee nopeasti. Töitä siis tehdään koko ajan myös joukkueen kokoamisessa.

Kun pelaajat voivat ottaa hieman löysemmin, valmennuksessa ei vapaata ole. Päävalmentaja Lehkosuo ja uusi valmentaja Jani Sarajärvi paiskovat lujasti töitä taustalla.

- Valmennus uusiutui, joten rakennamme kovaa vauhtia tulevaa kautta ja pelikirjaamme tulevaa kautta varten. Joukkueharjoitukset jatkuvat 7. tammikuuta ja siitä kausi lähtee kunnolla käyntiin, Lehkosuo toteaa.

Lisää uutisia