AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 2.12.2018

​Juha Pirinen tyytyväinen arpaonneen: "Jätkillä kova itseluottamus, kun pelataan Huuhkajapaidassa"

​Juha Pirinen tyytyväinen arpaonneen: "Jätkillä kova itseluottamus, kun pelataan Huuhkajapaidassa"

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n riveissä viime kaudella ahertanut A-maajoukkueen rinkiin kuuluva Juha Pirinen oli tyytyväinen Huuhkajien arpaonneen.

Suomi sijoitettiin lohkoon J. Siellä jatkopaikoista Huuhkajien kanssa taistelevat Italia, Bosnia-Hertsegovina, Kreikka, Armenia ja Liechtenstein.

- Arvontatulos ei ollut katastrofi. Olen aika tyytyväinen tulokseen. Italia oli ihan kiva saada samaan lohkoon. Ykköskorista otin Italian ihan mielellään. Heillä on murros menossa, eivätkä olleet viime kisoissa. Kova jengi se toki on, mutta nappipelillä meillä on mahdollisuudet voittaa Italiakin, Pirinen toteaa.

- Kreikka sopii meille. Armeniassa on taitavia ja vikkeliä pelaajia, joten sinne ei varmasti tule helppoa reissua. Liechtensteinista en osaa sanoa, kuten ei varmasti moni muukaan. Kaikki sielläkin osaa varmasti pelata ja sen tässä on oppinut, että ei helppoja pelejä nykyään enää olekaan.

Huuhkajat voitti Nations Leaguen lohkonsa ja takaportti EM-lopputurnaukseen 2020 on olemassa, jos paikkaa ei lunasteta karsintojen kautta.

- Nyt on hyvä meininki ja pössis maajoukkueessa. Jätkillä on kova itseluottamus, kun pelataan Huuhkajapaidassa. Ollaan löydetty oma hyvä pelityyli ja osoitettu sen toimivuus tuloksienkin muodossa. Tietenkin meidän pitää kehittää sitä edelleen, jos halutaan menestyä, Pirinen toteaa.

Lisää uutisia