AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 17.9.2018

Koskela varoittaa: "KuPS tällä hetkellä kovassa vireessä"

Koskela varoittaa: "KuPS tällä hetkellä kovassa vireessä"

Toni Koskela osaa varoa KuPS:aa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS saa maanantain vieraakseen KuPS:n mitalitaistelun kannalta erittäin merkityksellisessä ottelussa.

RoPS on voittanut KuPS:n kauden molemmissa aiemmissa kohtaamisissa. Huhtikuun vierasottelussa RoPS ryösti pisteet Juho Hyvärisen ikimuistoisella lisäaikamaalilla. Kuukautta myöhemmin Napapiirillä numerot olivat RoPS:lle 2-0. Ottelun ratkaisun iski - jälleen lisäajan viimeisellä minuutilla - Filip Ivanovski.

KuPS on kuitenkin vaarallinen ja tehokas erityisesti erikoistilanteissa. Se on tehtaillut Veikkausliigassa toiseksi eniten maaleja, jonka lisäksi maalipörssin kärkitilaa jahtaa huikeaa kautta pelaava OLS-kasvatti Rasmus Karjalainen.

Yksi syksyn mielenkiintoisimmista pelaajauutisista oli Reuben Ayarnan siirtyminen SJK:sta Keltamustiin. Uudessa seurassa Ayarna nousi nopeasti yhdeksi KuPS:n johtavista pelaajista. Myös puolustaja Tabi Mangan toipuminen pelikuntoon oli kuopiolaisille merkittävä.

Edellisessä ottelussaan KuPS kellisi FC Lahden 2-1 juurikin Tabi Mangan sekä Rovaniemellä tutun Ville Saxmanin maaleilla.

- KuPS oli selkeästi parempi ja ansaitsi voittonsa, RoPS-valmentaja Toni Koskela arvioi.

- He ovat tällä hetkellä kovassa vireessä. Jani Honkavaaralla on käytössään hyvä kombinaatio erilaisia pelaajia. On taitavia pallollisia kavereita ja heidän ympärillään pelaajia, jotka ovat fyysisiä, nopeita ja vahvoja kaksinkamppailuissa.


RoPS-KuPS Rovaniemen Keskuskentällä maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia