AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2018

​KuPS:n maalitykki laskelmoi etukäteen 15 täysosumaansa

​KuPS:n maalitykki laskelmoi etukäteen 15 täysosumaansa

Kuva: Juha Tamminen

Rasmus Karjalainen on tykittänyt tällä kaudella 15 maalia KuPS:lle.

Karjalainen on maalipörssissä toisena, maalin HJK:n brassihyökkääjä Klaussia perässä.

Karjalainen teki viime kaudella PS Kemille kahdeksan maalia ja hän laskelmoi, että mikäli pääsisi pelaamaan Veikkausliigan kärkijoukkueessa, maalimäärä pitäisi tuplaantua, ja niinhän se lähes onkin.

- Tavoite maalimäärä oli 15. Se on nyt siinä täytetty. Kyllä tätä onnistuneeksi kaudeksi voi sanoa, mutta en minä yllättynyt siitä ole, että olen tehnyt maaleja. Tein PS Kemissä kahdeksan maalia viime kaudella ja koin, että jos pääsen pelaamaan sellaiseen joukkueeseen esimerkiksi kuin KuPS, niin pystyn tekemään enemmän maaleja. Kemissä lähtökohtaisesti oltiin joka pelissä altavastaajia ja hävittiin. KuPS:ssa ollaan enemmän lähtökohtaisesti ennakkosuosikkeja. Tiesin, että jos pääsen pelaamaan paremmassa joukkueessa, niin minun pitäisi tehdä tuplat Kemin tehoista. En ole siitä yllättynyt, että pystyn maaleja tekemään, mutta totta kai olen tyytyväinen, Karjalainen toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Parhaillaan Karjalainen on maajoukkueen matkassa ja Huuhkajat kohtaa lauantaina Nations Leaguen avausottelussa Unkarin. KuPS:n pelit jatkuvat maajoukkuetauon jälkeen.

KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla torstaina 13.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: Huuhkaja-TV
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia