AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2018

Suomalaisjoukkueilla vaikea päivä europeleissä

Suomalaisjoukkueilla vaikea päivä europeleissä

FC Lahti, KuPS ja Ilves joutuivat taipumaan tappioihin Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen avausotteluissaan.

KuPS kohtasi Savon Sanomat Areenalla tanskalaisen FC Kööpenhaminan, joka oli parempi 1-0-lukemin. Numerot olivat samat, kun bulgarialainen Slavia Sofia kaatoi Ilveksen Helsingissä pelatussa ottelussa. FC Lahti puolestaan hävisi islantilaiselle FH:lle Lahden Stadionilla 0-3.

HJK voitti tiistaina vieraissa Färsaarten hallitsevan mestarin Vikingurin 2-1. HJK pelaa toisen ja ratkaisevan osaottelun tiistaina 17.7. Helsingissä. KuPS, Ilves ja FC Lahti matkaavat vierasotteluihinsa torstaina 19.7.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia