AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2018

​Ville Salmikivi FC Lahden riveihin

​Ville Salmikivi FC Lahden riveihin

Salmikivi iski maaleja Veikkausliigassa viimeksi HIFK:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja hyökkääjä Ville Salmikivi ovat solmineet kauden 2019 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Salmikivi on 26-vuotias HIFK:n ja PK-35:n kasvatti, joka löi itsensä läpi Ykkösen FC Viikingeissä. Kovat maalimäärät Ykkösessä veivät miehen liigaan ja MYPA:n riveihin. Salmikivellä on liigakokemusta myös HIFK:n paidasta. Yhteensä liigaotteluita miehelle on kertynyt 76 ottelun verran ja maaleja näissä on syntynyt 18 kappaletta.

Talvella 2017 Bulgarian pääsarjan PFC Beroe Stara Stagoraan siirtynyt Salmikivi pelasi päättyneellä kaudella lainalla Puolan 2 Ligan kärkijoukkue GKS Jastrzębien riveissä. Puolassa hyökkääjä onnistui maalinteossa myös sarjatasoa ylempänä Olimpia Grudziądzin paidassa.


SJK-FC Lahti OmaSp Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia