AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

Vuorinen RoPS-ottelun alla: "Viimeistelyssä vielä petrattavaa"

Vuorinen RoPS-ottelun alla: "Viimeistelyssä vielä petrattavaa"

Vepsu on saanut ladattuja akkuja hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa tiistai-illaksi RoPS:n vieraaksi akut hyvin ladattuina maajoukuetauon jäljiltä.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen oli tyytyväinen tauon antamaan mahdollisuuteen hieman levähtää.

- Muutaman päivän pidimme vapaata ja pääsimme lataamaan akkuja, ja hyvä niin. Kaikki ovat tulleet tosi hyvällä sykkeellä takaisin treeneihin, Vuorinen kommentoi.

Maaotteluille pyhitettyjen päivien ajan VPS pääsi pohtimaan myös asioita, jotka ovat sujuneet tähän mennessä hyvin ja joissa on vielä parannettavaa. Perinteisessä ehjän 90-minuuttisen etsinnässä riittää vielä palaa purtavaksi.

Ottelun kannalta ratkaisevia vaiheita niin hyvässä kuin pahassa on nähty, mutta vielä VPS-luotsi kaipaa kykyä parantaa tiettyjä osa-alueita pelistä, jotta homma luonnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla kokonaisuutena.

- Me pääsemme kyllä boksin lähettyville hyvin, mutta siinä kohdin pitää vielä kehittää tekemistä. Sitä, millaisia syöttöjä annamme boksiin ja miten pääsemme viimeistelemään niistä, voi vielä petrata.

- Olemme puolustaneet suhteellisen hyvin, mutta se ei ole aina onnistunut koko pelin ajan. Lisäksi vaihdoista on keskusteltu, että missä vaiheessa niitä tulisi ottaa, jotta pystyisimme pallon kanssa pitämään peleissä vauhtia yllä.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia