AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2018

​Liigadebytantti kotipelien tuloksista: "Ihan ok, mutta toisaalta harmittaa"

​Liigadebytantti kotipelien tuloksista: "Ihan ok, mutta toisaalta harmittaa"

Kasperi Liikonen hakee vielä uransa avausmaalia Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kasperi Liikosen mielestä Hongalla voisi olla useita pisteitä enemmän.

Veikkausliigan sarjanousija FC Honka on kerännyt kauden 10 pelistään 12 pistettä ennen lauantain kotipeliä Ilvestä vastaan.

Espoolaisten laiturille Kasperi Liikoselle pistelukema on jossain määrin tyydyttävä, mutta kotisaldon niukkuus hiukan vaivaa. Honka ei ole hävinnyt neljästä kotipelistään ainuttakaan, mutta jäänyt kolmesti tasapeliin ja voittanut vain kerran.

- Olemme kuitenkin keskikastissa, sillä tavalla ihan ok, mutta toisaalta harmittaa, että niin monta pistettä ollaan menetetty kotikentällä. Meillä voisi olla kuusi pistettä enemmän, se vähän tässä harmittaa, Liikonen sanoi.

Liikonen pelaa ensimmäistä kauttaan Veikkausliigassa. Viitenä kautena Ykköstä FC Espoossa, Viikingeissä, KTP:ssä, Hakassa ja viime kaudella Hongassa pelannut 23-vuotias on saanut hyvin kiinni pääsarjatason juonesta.

- Varmaan pari ensimmäistä peliä menivät pikkuisen siihen vauhtiin totuttelussa, mutta kyllä siihen mukaan on päässyt ihan hyvin. Ei ole ollut omasta mielestä mitenkään ihmeellistä, kolmatta kauttaan Hongassa pelaava Liikonen heitti.

Maalia hän ei ole vielä onnistunut tällä kaudella tekemään, vaikka osumia on Liikosen osalta nähty viimeisten kuuden kauden aikana Ykkösessä ja Kakkosessa. Viime kaudella niitä tuli kahdeksan.

Maalittomuus ei laiturin omien sanojen mukaan ainakaan vielä paina selässä.

- En ainakaan haluaisi myöntää mitään, mutta Jonas Levänen ainakin lietsoo vähän minulle paineita. Mutta en minä niitä ota!


FC Honka-Ilves Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 2.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia