AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2018

Jari Åhman iloitsi voitosta: "Hieno nousu lopussa"

Jari Åhman iloitsi voitosta: "Hieno nousu lopussa"

"Mäksä" iski PS Kemin voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi pääsi juhlimaan tämän kauden toista liigavoittoaan lauantaina Kuopiossa.

Sarjakakkosena ollut Kuopion Palloseura taipui sitkeiden kemiläisten käsittelyssä maalein 2-3 ja Savon Sanomat Areenan pukukoppikäytävällä raikuivat riehakkaat voitonjuhlat hienon lopputuloksen johdosta.

- Olen tietenkin hyvin tyytyväinen lopputuloksesta. Monesti me on yritetty KuPS voittaa eikä ole siinä koskaan onnistuttu. Tuntuu pirun hyvältä.

- Tämä oli hyvä peli. Me ei hallittu palloa, ne pinnat pitää vaan ottaa ja maalit tehdä. Ensi jaksolla meillä oli neljä tosi hyvää paikkaa ja kaksi tehtiin. Toisella jaksolla 1-2 tuli liian helposti ja 2-2 toi tuskaa pelaajille. Hieno nousu lopussa, päävalmentaja Jari Åhman iloitsi voittopelin jälkeen.

Yksi iso osatekijä voitossa oli se, että kemiläiset onnistuivat estämään KuPS:n vahvan vasemman laidan hyökkäyspelaamista.

- KuPS:n vasen laita pysyi kurissa. Itseluottamuksemme on pysynyt vahvana, kun häviät 7-8 peliä niin tietenkin se jonkin verran vaikuttaa. Tämä nostaa osakkeitamme Lahtea vastaan. Meidän kokoonpanomme on kasassa ja näillä mennään, Åhman muistutti.


PS Kemi-FC Lahti Sauvosaaren kentällä lauantaina 2.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia