AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

​Millainen paikka Kemi on asua? "Täällä pystyy keskittymään hyvin"

​Millainen paikka Kemi on asua? "Täällä pystyy keskittymään hyvin"

Kemi on ollut mieluisa asuinpaikka Kevin Mombilolle. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi PS Kemiin siirtynyt Kevin Mombilo on viihtynyt uudessa asuinkaupungissaan.

Mombilo siirtyi PS Kemiin alkuvuodesta turkulaisesta FC Interistä. Kemi on paljon Turkua pienempi paikka, mutta se ei suuremmin laitapelaajaa haittaa.

- Olen viihtynyt ihan hyvin. Kemi on aika pieni paikka, ei täällä oikeastaan ole mitään ylimääräistä tekemistä. Treenit, ruokailu, kämpille, sitten jotain ekstratreeniä kuten salia, juoksua tai mitä ikinä tekeekin. Täällä pystyy keskittymään aika hyvin. Tulin pelaamaan futista, niin ei minulla ole mitään ongelmaa, "Keke" kertoi.

Seuraavaksi PS Kemi kohtaa torstaina VPS:n. Samalla joukkue pyrkii katkaisemaan kolmen pelin tappioputkensa.

- VPS on tosi hyvä joukkue, joka tykkää pitää palloa. Tosi taktinen peli tulee olemaan. Se ratkeaa varmasti siihen, kummalla on parempi taktiikka. Tunnemme Vaasan ja lähdemme voittamaan sitä matsia, Mombilo vakuutti.

Alkukaudesta marginaalit sarjataulukossa ovat pieniä. PS Kemin on sarjajumbona kolmella pisteellä, mutta jos voitto Vaasasta irtoaa torstai-iltana, joukkue nousee "Vepsun" ohi. Ennen torstain täyttä veikkausliigakierrosta VPS on viidellä pisteellä kuudentena. Joukkue on pelannut pelin PS Kemiä enemmän.


VPS - PS Kemi Elisa Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia