AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 1.5.2018

Fareet Sadat palasi pitkän tauon jälkeen - "Tuntuma vähän kateissa"

Fareet Sadat palasi pitkän tauon jälkeen - "Tuntuma vähän kateissa"

Fareed Sadat on toipunut taas pelikuntoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Fareed Sadat palasi loukkaantumisen jäljiltä kentälle Kuopiossa, kun Kuhnurit taisteli viikonloppuna 1-1-vierastasapelin Kuopion Palloseuraa vastaan.

Talvella loukkaantunut Sadat oli sivussa kokoonpanosta koko kevään. Nuorukainen pääsi sunnuntaina kentälle Oskari Kekkosen tilalle noin 20 minuuttia ennen loppua.

Sadat pääsi muutamaan kertaan laidallaan haastamaan Luis Carlos Murilloa, mutta maalia Sadat tai Lahti ei saanut enää aikaiseksi. Sadat oli itse paluustaan iloinen, mutta myönsi, ettei peli ollut kovin hyvä häneltä tai koko joukkueelta. Nuori hyökkääjä paljasti, ettei hänen kuntonsa ollut vielä täydellinen.

- Oli kiva palata kentälle loukkaantumisen jälkeen. Peli ei ollut meille helppo, enkä itse pelannut niin hyvin kuin pystyn. Ottelutapahtumiin nähden piste maistuu, mutta olisimme pystyneet vielä parempaakin.

- Kuntoni oli vielä vähän huono. Pelituntuma oli vähän kateissa. Kerran tai kaksi pääsin haastamaan laidalta, mutta ei tällä kertaa toimineet. Ensi kerralla ne sitten puree, Sadat hymyilee.


HJK-FC Lahti Telia 5G Areenalla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia