AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 30.4.2018

Korkeakunnas pisteestä: "Ei tässä ihan tyytymätön voi olla"

Korkeakunnas pisteestä: "Ei tässä ihan tyytymätön voi olla"

Teemu Jäntti on saanut runsaasti vastuuta alkukaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti oli sunnuntaina pitkään kiinni voitossakin KuPS:n vieraana, mutta sai matkaansa pisteen 1-1-tuloksella.

Pistejako tyydytti päävalmentaja Toni Korkeakunnasta. Parannuksen varaa jäi Korkeakunnaksen mukaan pallolliseen peliin.

– Ennakkoon ajateltuna piste mestarisuosikin kotikentältä oli kova suoritus niin ei tässä ihan tyytymätön voi olla. Lopussa otteen herpaantuminen ei taas ollut niin hyvä juttu, Korkeakunnas summasi.

Korkeakunnas jakoi kiitosta joukkueen nuorille pelaajille. Otteluruuhkan ja loukkaantumisten myötä nuorisokaarti on saanut mukavasti peliminuutteja.

– Keskikentän kokenut konkari [Aleksi] Paananen oli sitä mieltä, että aika paljon juostiin tässä ottelussa. Kovan työn pelaajat tekivät. Nuorista pelaajista [Teemu] Jäntti on ollut kaikissa peleissä mukana ja ottanut paikkansa kokoonpanosta. Ja sitä varten noita nuoria meillä on, että he ovat valmiina, jos paikka tulee

Päävalmentajan mukaan FC Lahti haluaa taistella tälläkin kaudella kärkisijoista. Hyvän alkukauden myötä joukkue on taulukossa neljäntenä.

– Ei me lähdetä tästä sijoitusta huonontamaan. Meillä on Eurooppa-sijat unelmana myös tällä kaudella. Nyt en ollut pallolliseen peliin tyytyväinen, mutta puolustettiin hyvin. Vielä pitäisi saada yhteen otteluun sekä hyvä puolustus että hyvä pallollinen peli.


HJK-FC Lahti Telia 5G Areenalla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia