AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.50 // 16.12.2017

Toni Korkeakunnas mielissään Xhevdet Gelan sopimuksesta

Toni Korkeakunnas mielissään Xhevdet Gelan sopimuksesta

Toni Korkeakunnas iloitsee uudesta sopimuksesta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:ta viime kaudella edustanut Xhevdet Gela solmi vuoden mittaisen pelaajasopimuksen FC Lahden kanssa.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen saadessaan joukkueeseensa tutun miehen. Hänen mukaansa Gela on erittäin hyvä kahden suunnan pelaaja ja joukkuepelaaja, jonka kanssa on helppo työskennellä.

- Saimme tutun miehen. Minulla on Gelan kanssa viiden vuoden yhteinen historia, joten tiedän mitä saan. Gela on vahva kaksinkamppailuissa hyvä kahden suunnan pelaaja. Hän on myös ennen kaikkea joukkuepelaaja, josta pidetään kopissa. Viime kaudella Gela onnistui myös tehojen puolesta, Korkeakunnas summaa FC Lahden sivuilla.

Gelan sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 16 pelaajasopimusta.

Lisää uutisia