AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2017

PS Kemille kaksi jatkosopimusta

PS Kemille kaksi jatkosopimusta

Justus Lehto jatkaa PS Kemissä. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi kertoo verkkosivuillaan tehneensä jatkosopimukset Marek Kaljumäen ja Justus Lehdon kanssa.

Kaljumäe, 26, ja PS Kemi päättivät käyttää Kaljumäen tämän kauden sopimuksessa olleen optiopykälän ja virolaispelaajan sopimus kestää kauden 2018 loppuun saakka. Lehdon, 20, sopimus on puolestaan kaksivuotinen.

– Marek on erittäin tärkeä palanen myös ensi kauden joukkuettamme. Hän on perusvarma soturi, joka pelaa aina hyvällä tasolla, PS Kemin valmentaja Jari Åhman luonnehtii seuran sivuilla.

Kaljumäe pelasi tällä kaudella 28 Veikkausliigan ottelua PS Kemin paidassa. Loppukaudesta hän joutui olemaan sivussa silmätulehduksen vuoksi. Mies on otteillaan kiinnittänyt myös Viron A-maajoukkueen päävalmentaja Martin Reimin huomion.

Kaljumäe on valittu Viron 22 pelaajan ryhmään, joka kohtaa tänään Suomen Helsingissä ja matkustaa marraskuun lopulla Oseaniaan pelaamaan maaottelut Fidzin, Vanuatun ja Uuden-Kaledonian kanssa. Kaljumäellä ei ole vielä tilillään yhtään A-maaottelua, mutta nuorisomaajoukkueissa pelejä on kertynyt jo lähes 50.

– Marek on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, joka on meillä pelannut enimmäkseen topparina ja oikeana laitapakkina, Åhman kertoo.

Åhman uskoo, että Lehto tulee lyömään itsensä läpi ensi kauden Veikkausliigassa.

– Hän on pelaaja, joka on pelinäkemykseltään yksi joukkueen parhaita. Erittäin fiksu pelaaja, josta tulee kova tekijä, kunhan saa vielä vähän lisää lihaa luiden ympärille, Åhman luonnehtii.

Lehto on keskikenttäpelaaja, joka on PS Kemissä pelannut kuitenkin enimmäkseen oikeana laitahyökkääjänä. Päättyneellä kaudella hän oli kerran avauskokoonpanossa, mutta tuli kentälle vaihdoista 16 ottelussa.

Lisää uutisia