AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2017

Malinen: "Jäähyväisiä vietetty jo pari viikkoa"

Malinen: "Jäähyväisiä vietetty jo pari viikkoa"

Juha Malinen uskoo RoPS:n tulevaisuuteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingissä vietetään lauantaina HJK:n mestaruusjuhlia ja samalla Juha Malisen jäähyväisiä RoPS-luotsina ennen siirtymistä U21-maajoukkueen peräsimeen.

Juha Malisen viimeiset harjoitukset Rovaniemen Palloseuran peräsimessä ovat takana ja edessä enää kauden päätöskierroksen ottelu HJK:n vieraana.

- Tässä on vietelty jäähyväisiä viimeiset pari viikkoa, niin hankala tähän on enää suurta loppuhuipentumaa keksiä. Helpottaa paremminkin, Malinen naureskelee.

Asiaa on kuitenkin pakko kysyä päävalmentajalta itseltään, koska sama pyörii monien muidenkin mielen päällä. Mitkä olivat tunteet, kun viimeiset harjoitukset RoPS:n päävalmentajana olivat takana?

- Positiiviset. Seuran tulevaisuus näyttää valoisalta. Meillä on kymmenkunta pelaajasopimusta, joista valtaosa on suomalaisia lahjakkuuksia. Tällaisessa tilanteessa on helppo vaihtaa tehtäviä, pian uusi ex-päävalmentaja muotoilee.

- Harjoitusten aikana oli myös huojentava havaita, kuinka pelaajien jalka nousi edelleen. Heistä aistii, että meillä on vielä yksi tärkeä tapahtuma edessämme.


HJK-RoPS Telia 5G Areenalla lauantaina 28.10. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia