AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2017

Muurinen iloitsi noususta

Muurinen iloitsi noususta

Antti Muurinen käänsi katseen jo kohti tulevaa peliä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK nousi SJK:ta vastaan kuilun partaalta kirimällä Mikael Forssellin viime hetkien maaleilla kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Samalla HIFK säilytti oljenkorren suoraan säilymiseen.

SJK meni ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin karkumatkalle kahdella Billy Ionsin maalilla ja HIFK näytti olevan jo matkalla kohti liigakarsintoja. Tasapeli nosti HIFK:n kolmen pisteen päähän PS Kemistä ja samalla piti elossa joukkueen mahdollisuudet säilyä suoraan.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella vaikea. Syötimme käytännössä molemmat SJK:n maalit. Fredrik Lassaksella oli avausjaksolla hyvä paikka. Kaksi taukovaihtoa ehkä vähän herättivät joukkuetta, mutta peli-ilme ei juurikaan muuttunut. Miklun 2-1 kavennusmaalin jälkeen joukkue heräsi taistelemaan. Forssell näytti, että minkälainen ammattimies hän on edelleen. Päät ovat hieman pinnan alla vielä, mutta tämä tasapeli ja Kemin tappio antoivat meille mahdollisuuden suoraan säilymiseen. Meidän on voitettava päätöskierroksella FC Lahti ja tulevalla viikolla käännämme kaikki katseet päätöskierroksen matsiin, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi seuran sivuilla.


FC Lahti-HIFK Lahden Stadionilla lauantaina 28.10. kello 14. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia