AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2017

Saxman räjäytti KuPS-riemun kattoon

Saxman räjäytti KuPS-riemun kattoon

Ville Saxman pamautti pisteet KuPS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntainen Veikkausliigavääntö Kuopiossa ratkesi 89. peliminuutilla KuPS:n Ville Saxmanin tykitettyä upean voitto-osuman suoraan ilmasta IFK Mariehamnin maalin takanurkkaan.

Maali tuotti kuopiolaisille kolme arvokasta sarjapistettä ja sunnuntai-ilta päättyi iloisten voitonjuhlien merkeissä.

- Volleystä pitää aina ampua. Pallo tuli nyt vasurille ja siitä oli helppo laittaa pallo maaliin. Ei ollut helppo peli. Viimeksi Maarianhaminassa me olimme huonompia eikä kotonakaan näille pärjätty. IFK pelaa puolustavalla tyylillä ja on tosi vaarallinen vastahyökkäyksissä. IFK on tosi vaikea vastus, Saxman arvioi ottelun pelitapahtumia.

Sunnuntainen peli sisälsi tasaista pelaamista ja kovaa fyysistä taistelua. IFK pääsi ensin johtoasemaan hyökkääjä Aleksei Kangaskolkan upealla puskuosumalla. KuPS nousi tasoihin hyökkääjä Gbolahan Salamin osumalla ja punnersi lopussa voittoon.

- Ensi jaksolla me pelasimme ihan OK. Palloa pidettiin hallussa ja oltiin aiempaa suoraviivaisempia. Hirveästi ei IFK:ta paikoille päästetty. Ihan mallikasta pelaamista.

- Meillä on joukkueessa hyvä henkinen kantti. Me jaksamme painaa loppuun saakka ja on hienoa että lopussa palkinto saadaan. Tämä on tosi tasainen sarja ja pisteitä pitää raapia. Tästä meidän on hyvä jatkaa, Saxman iloitsi.


HJK-KuPS sunnuntaina 27.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia