AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2017

Jani Honkavaara KuPS:n esityksestä: "Meiltä hyvä peli"

Jani Honkavaara KuPS:n esityksestä: "Meiltä hyvä peli"

Jani Honkavaara sai KuPS:n hyvään vireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saavutti erittäin arvokkaan kotivoiton sunnuntaisella Veikkausliigakierroksella. Viime kauden mestarijoukkue IFK Mariehamn kukistui ensimmäistä kertaa tällä liigakaudella kuopiolaisten voittolukemien ollessa 2-1.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli ottanut viikolla hieman normaalia kovemmat keinot käyttöön joukkueen herättelemiseksi. Tämä onnistui hyvin ja joukkue esitti kotiyleisölle taistelutahtoisia otteita.

- Meiltä hyvä peli. Olen tosi tyytyväinen ilmeeseen. Nyt nähtiin vähän suoraviivaisempi KuPS kahdella kärjellä. Peli toimi tosi hyvin, päävalmentaja iloitsee KuPS:n sivuilla.

- Annoin pelaajille kovaa rakkautta koko viikon joukkueen herättelemiseksi. Nyt ei jääty IFK:n jalkoihin ja olen tosi tyytyväinen ilmeeseen. Kaikilta loistopeli. Petteri Pennanen olisi voinut ratkaista tämän pelin paikoistaan. Gbolahan Salami pääsi pitkästä aikaa maalin makuun. Ats Purje oli oma itsensä, hän on energinen koko ajan ja osaa käyttää omaa kroppaansa. Olen tyytyväinen näiden kolmen pelaamiseen, Honkavaara kiittelee.

Honkavaaran mukaan KuPS oli leijonia täynnä.

- Jiri Nissisen kanssa me kävimme Maarianhaminan-peliä läpi ja hän tuli ihan toisella tavalla tänään. Jiri pelaa aina fyysisesti. Leijonia täynnä oli koko joukkue vaikean viikon jälkeen. Pelaajilla on suorastaan kaamea fysiikka. Me pystytään painamaan pelin loppuun asti. Monestikohan me on tultu tällä kaudella takaa ohi. Meillä on hyvä henkinen kantti ja pelaajat tietävät että he jaksavat painaa loppuun asti, valmentaja iloitsee.


HJK-KuPS sunnuntaina 27.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia