AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 12.7.2017

KuPS ja Ville Saxman jatkosopimukseen

KuPS ja Ville Saxman jatkosopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Ville Saxman, 27, ovat allekirjoittaneet tänään kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka.

Saxman on pelannut erinomaisen alkukauden kuopiolaisjoukkueen riveissä ja jatkaa Kuopiossa innokkain mielin.

- Aivan loistavasti on mennyt. Olen tykännyt kovasti niin kaupungista, seurasta kuin joukkueestakin. Kaikki on mennyt hyvin ja halusin kovasti jatkaa täällä. Varmuutta ja tasaisuutta olen saanut lisää, nyt otetaan seuraava steppi ylöspäin ja nostetaan tasoa ylemmäs. Kuopiossa on mukava pelata ja tämä oli helppo ratkaisu, Saxman iloitsee.

Pelaajan rooli on muuttunut Kuopiossa aiemmasta johtavampaan suuntaan.

- Kokeneena pelaajana pitää kantaa vastuuta enemmän. Oma peliroolini oli alussa enemmän tasapainottava ja puolustava, nyt roolini on enemmän hyökkäävä ja pelaava. Oma pelikausi on mennyt vaihtelevasti, alussa oli vähän hakemista mutta keskivaiheilla oli hyvää tekemistä, Saxman toteaa.

KuPS-joukkueen tavoitteena on edetä ensi kesäksi eurokentille.

- Se on ollut tavoitteenamme koko ajan ja sinne me haluamme. Pelin pitää kehittyä loppukaudella koko ajan. Me tarvitsemme tiiviimpää puolustamista ja tehokkaampaa hyökkäämistä. Kemi-peli oli meiltä hyvä suoritus ja samaa meidän pitää jatkaa, puolustamista unohtamatta. Nollat meidän täytyy pystyä pitämään paremmin puolustuspäässä, Saxman muistuttaa.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia