AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2017

Ilveksen Koskinen: "Kolmen pisteen pelit tärkeitä"

Ilveksen Koskinen: "Kolmen pisteen pelit tärkeitä"

Antti Koskinen odottaa tiukkaa kamppailua lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pääsee lauantaiseen kotiotteluunsa KuPS:aa vastaan käytännössä katsoen parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan sairastuvan ollessa tyhjä.

Yksi loukkaantumisen tällä kaudella voittaneista pelureista on Antti Koskinen. Puolustuksen väsymätön työmyyrä viihtyy niin laidassa, kuin topparinakin. Kolmatta vuotta Ilvestä edustava Koskinen koki kovia helmikuussa, kun hänen jalkansa murtui harjoituksissa. 28-vuotias liigajyrä hoiti kuntoutuksen huolellisesti ja on jälleen päässyt kiinni pelivauhtiin.

– Pitkä työ on takana. Kyllä sitä yrittää parhaansa tuoda joukkueelle ja olla esimerkillinen treeneissäkin. Onhan se aina keskimäärin mukavampaa pelata, kuin katsella katsomosta, Koskinen virnistää.

– KuPS on laatujoukkue kuten kaikki koko sarjassa. Kun katsoo pinnoja, niin aika tasaista on. Kyllä ne kolmen pisteen pelit ovat vain tärkeitä, ja sitä pitää lähteä tavoittelemaan nytkin.

Tupsukorvien suorituksia on seurattu tarkasti ja kokeneella silmällä.

– Suunnanmuutospelaamisessa olemme olleet vahvoja. Kun pallo vaihtaa omistajaa, niin sitten on isketty nopeasti kiinni. Kehittämistä on ehkä ollut tietyssä rauhallisuudessa ja viimeisissä syötöissä. Sitä myöten pystytään tehdä maalejakin ja peli konkretisoituu tulostaululle enemmän, Koskinen uskoo.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla lauantaina 1.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia