AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2017

HIFK:n Terävä: "Meillä on jätkien kanssa yhä vahva usko ja luotto"

HIFK:n Terävä: "Meillä on jätkien kanssa yhä vahva usko ja luotto"

Esa Terävä kaipaa onnistumisia. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautuneella HIFK:lla on keskiviikkona kasvojen pesun paikka.

HIFK on voittanut vain yhden tämän kauden 13 pelatusta liigaottelustaan ja tähtirinnat ovat ajautuneet sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi. Pisteitä on kasassa vasta yhdeksän ja keskiviikkona kohdattava JJK hengittää jumbopaikalla vain kahden pisteen päässä. Harjun stadionilla pelattava kamppailu on siis molemmille joukkueille todella tärkeä ja tässä tapauksessa voidaan puhua niin sanotusta "kuuden pisteen ottelusta".

HIFK on jäänyt kolmessa edellisessä ottelussa kokonaan ilman maaleja ja kahdeksasta edellisestä ottelusta on kertynyt vain kolme tasapeliä. Nyt hyökkäykseltä vaadittaisiin onnistumisia todella tärkeässä paikassa.

– Pitää pystyä pelaamaan nopeammin palloa eteenpäin ja myös puolustaa myös aggressiivisemmin eteenpäin. Näin saamme riistoja. Emme edes ole pelanneet huonosti suurimmassa osassa peleistä. Meillä on jätkien kanssa yhä vahva usko ja luotto omaan tekemiseen, HIFK:n kapteenina kaksi edellistä ottelua toiminut Esa Terävä kertoo seuransa verkkosivuilla.

JJK-HIFK Harjun stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia