AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2017

Honkavaara KuPS:n esityksestä: "Tärkeä nollapeli saavutettiin"

Honkavaara KuPS:n esityksestä: "Tärkeä nollapeli saavutettiin"

Ats Purje ratkaisi Rovaniemellä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa vahvaa etenemistään tämän kauden Veikkausliigassa kaadettuaan RoPS:n lauantaina vieraskentällä 1-0.

- Aika odotetunlainen peli oli. RoPS on vaarallinen ylhäällä ja nousee reunojen kautta luomaan ylivoimia. Ne tukittiin hyvin ja meidän keskikenttä puolusti hyvin. Tulokseen on pakko olla tyytyväinen, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara toteaa seuransa verkkosivuilla.

KuPS pelasi Rovaniemellä kokonaisuudessa hyvän pelin.

- Tärkeä nollapeli saavutettiin, se oli meillä tavoitteena. Meillä oli ottelussa hyviä mahdollisuuksia: Ruben Gabrielin kaksi puskupaikkaa, Nikko Boxallin pusku ja Joni Mäkelän läpiajo. Hyvä että Ats Purje sai hienon onnistumisen loppuun. Näillä jaloilla me oltiin riittävän hyviä tänään ja pakko on olla tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Viiteen peräkkäiseen tappiottomaan peliin on myös ehdottomasti oltava tyytyväisiä, meillä on ollut hyvä toukokuu ja tappiopeleissäkin meillä on ollut hyvät mahdollisuudet saavuttaa pisteitä, valmentaja muistuttaa.

JJK-KuPS Harjun stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia