AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2017

Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

Ennakko: SJK-IFK Mariehamn

KuPS:n kanssa pisteet Kuopiossa keskiviikkona tasannut SJK ja FC Lahdelle kotonaan taipunut IFK Mariehamn kohtaavat lauantaina Seinäjoella.

Suomen Cupin ja Veikkausliigan hallitsevat mestarit kohtaavat lauantaina. IFK Mariehamn voitti Suomen cupin 2015 ja Veikkausliigan 2016. SJK sen sijaan juhli liigamestaruutta 2015 ja cupin voittoa 2016. SJK pääsee otteluun neljän ottelun tappiottomassa putkessa, kun taas IFK Mariehamn hävisi viime tiistaina kotonaan FC Lahdelle.

SJK:n kaksi edellistä kotiottelua ovat päättyneet voittoihin nollapeleillä. Lähellä oli putken kasvaminen myös keskiviikkona KuPS:n vieraana. SJK johti ottelua aivan erotuomarin antamalle lisäajalle asti, mutta lopulta KuPS onnistui tasoittamaan ottelun 1-1:een.

SJK:n vierailu Savoon oli katkeransuloinen myös loukkaantumisten muodossa, kun kaikki kolme vaihtoa jouduttiin tekemään loukkaantumisten vuoksi. Aristote Mboma, joka syötti ottelun johtomaalin, loukkaantui jo puolentunnin pelin jälkeen. Maalin tehnyt Johannes Laaksonen loukkaantui toisen jakson alkupuolella ja ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana myös Dani Hatakka joutui jättämään kentän. Kokoonpanosta oli sivussa myös Richie Dorman, jota alunperin odoteltiin mukaan.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa onko tuo nelikko mukana lauantaina kokoonpanoa valittaessa. Tarkempia tutkimuksia ainakin Aristote Mboman osalta tehdään vielä perjantain aikana ja siten hänen tilanteensa hahmottuu vasta lauantaina. Pelikieltoja SJK:lla ei ole ja muut pelaajat ovat pelikunnossa. IFK:n miehistöstä on varmuudella sivussa Robbin Sellin, jonka korttitili täyttyi FC Lahtea vastaan. Myös maalivahti Marc Nordqvist huilaa vammojensa takia.


SJK-IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla lauantaina 27.5. kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia