AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2017

​FC Lahden kotiottelussa palkitsemisia perjantaina

​FC Lahden kotiottelussa palkitsemisia perjantaina

FC Lahti-KuPS-ottelussa nähdään palkitsemisia perjantai-iltana.

Lahden Reippaan mestarijoukkueen loputkin pelaajat palkitaan perjantaina FC Lahti-KuPS-ottelussa.

Reippaan voitettua SM-kultaa vuonna 1967, jaettiin mestarijoukkueelle vain 12 mitalia. Yksi jäi tuolloin seuran haltuun ja 11 muuta mitalia jaettiin eniten sarjaotteluita pelanneiden kesken. Nyt 50 vuotta myöhemmin Suomen Palloliitto jakaa puuttuvat mitalit voittajajoukkueen pelaajille perjantaina pelattavan FC Lahti-KuPS -ottelun yhteydessä.

- Kun Suomi täytti 50 vuotta, Lahteen tuli mestaruus. Nyt Suomi täyttää 100 vuotta, niin eiköhän se olisi taas mestaruuden paikka! kertovat mestaripelaajat Pekka Kosonen sekä Topi Aalto FC Lahti-KuPS -ottelun käsiohjelmassa yhteen ääneen.

Palloliitosta kultamitaleja jakamaan saapuu puheenjohtaja Pertti Alaja.

Lahden Reippaan mestarijoukkueen pelaajat ovat olleet suuressa roolissa myös Suomen A-maajoukkueessa. Yhteensä joukkueen jäsenet ovat pelanneet 147 maaottelua, jotka ovat jakaantuneet kymmenelle pelaajalle.


FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia