AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 15.5.2017

KuPS:n Nissilä iloitsi perjantain viime hetken voitosta

KuPS:n Nissilä iloitsi perjantain viime hetken voitosta

Urho Nissilä oli Kuopion Palloseuran sankari perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Urho Nissilä iski ratkaisumaalin, kun Kuopion Palloseura voitti Helsingin IFK:n kotonaan perjantaina 2-1.

Nissilä viimeisteli pelin päätösmaalin pelin 88. minuutilla.

- Immi (Ilmari) Niskanen keskitti hyvän pallon boksiin ja pallo tuli (Gbolahan) Salamille joka laittoi minulle hyvän syötön. Pääsin siitä ampumaan alanurkkaan. Oli tietenkin tosi hienot fiilikset maalinteon jälkeen. Hyvä peli me pelattiin, turhan tiukille meni. Saatiin voitto mitä haettiin ja hyvä näin, Nissilä sanoi.

KuPS pääsi yrittämään maalia rangaistuspotkusta jo pelin 36. minuutilla, jolloin pallo tuomittiin pilkulle. HIFK:n maalivahti Tomi Maanoja onnistui torjumaan Salamin laukoman rankkarin ja tauolle mentiin tämän jälkeen maalittomissa tasalukemissa. 11-metrisen isännille hankki Nissilä.

- Seba (Sebastian) Sorsalta tuli pallo, joka kimposi minulle. Otin tatsin palloon, maalivahti tuli jaloille ja kaaduin. Siinä oli paikka tehdä maali, Nissilä selitti.

Keskikentän pelintekijä pääsi lopussa viimeistelemään tämän kauden neljännen Veikkausliigamaalinsa ja keltamustat pääsivät juhlimaan kotivoittoa nousten tasaisessa liigataulukossa kolmannelle sijalle.


FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia