AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2017

FC Lahden Paananen: ”Kotipelit täytyy voittaa”

FC Lahden Paananen: ”Kotipelit täytyy voittaa”

"Diego" kevään ensimmäisessä SJK-kamppailussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikentän moottori Aleksi "Diego" Paananen ennakoi FCLahtiTV:n haastattelussa lauantain kotiottelua SJK:ta vastaan, mutta kertoo myös mietteensä muun muassa yhteistyöstä Hendrik Helmken kanssa.

FC Lahti pelaa tänään lauantaina kauden toisen kotiottelunsa, kun SJK saapuu Lahden stadionille vieraaksi. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kuukausi sitten Seinäjoella, jossa pisteet jaettiin lukemin 1-1.

Tällä kertaa tavoitteena onkin vain ja ainoastaan voitto.

- Meidän pitää ottaa viime kohtaamisesta hyvät asiat mukaan ja yrittää kääntää ne kolmeksi pisteeksi. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, Paananen kommentoi.

- Ja jos haluaa tässä sarjassa pärjätä, niin kotipelit täytyy voittaa.

FC Lahdella on kauden ensimmäisestä neljästä ottelusta tuloksena voitto ja kolme tasapeliä. Alku on ollut pisteiden valossa hyvä.

- Jos miettii minun vuosiani Lahdessa, niin onhan tämä paras alku, jonka olemme ottaneet. Toisaalta ensimmäinen kotipeli (vs JJK) jäi kaivelemaan, koska se olisi pitänyt voittaa. Silti pitää olla tyytyväinen kolmeen vieraspeliin, joista saimme hyvin pisteitä.

Pelissä riittää vielä kipukohtia, joita tulee kehittää kauden edetessä. Hyökkäyspelaaminen on yksi niistä.

- Jos mietin viime kautta, niin olemme nyt pelillisesti edellä. Murtautumispelin eteen meidän pitää tehdä edelleen treenikentällä enemmän töitä, jotta saamme lisää maalipaikkoja ja maaleja. Siinä on selvä kehityskohde meidän joukkueelle, Paananen tietää.


FC Lahti-SJK Lahden stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FCLahtiTV
Lisää uutisia